Time Flies, Luckily I’m the Pilot

De laatste drie dagen waren waanzinnig. Het vlieg avontuur was donderdag tot een eind gekomen, maar deze mooie vakantie ging nog een paar dagen door. Zo hebben we uren liggen dobberen op een surfplankje in Muizenberg, op Longstreet tot de vroege ochtend uurtjes gedanst en op een zonnige zaterdagochtend rondgestruind over de hippe “Old Biscuit Mill breakfast market” in Woodstock.

We zijn ook nog langs geweest bij de Franschhoek Automuseum, een echte aanrader voor autoliefhebbers. De privé collectie bestaat uit 320 auto’s uit alle denkbare jaren, waarvan 80 wagens tentoongesteld staan in 4 prachtige schuren op een private wine estate.

 

Om deze unieke reis met stijl af te sluiten had Maurits voor de laatste middag in Kaapstad een AC Cobra gehuurd; de perfecte bak om de Chapman’s Peak drive mee te rijden! Met dit monster van een auto scheurde we langs de mooiste kust weggetjes richting Kaap de Goede Hoop en terug via het pittoreske dorpje Simon’s Town. Dit was de ultieme manier om afscheid te nemen van dit adembenemende land. Nu weer terug naar Nederland, tijd om verder te werken aan een prachtige toekomst!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *